Kiladalens Dag Lördag 26 augusti 2023

Lördag 26 augusti fylls Kiladalen upp med aktiviteteter, utställningar, marknader och besöksmål. 

Det finns möjlighet att ställa upp bord på Draktorp om man vill vara med och sälja något. Där kommer hållas marknad med lammskinn, trädgårdsull, loppis och fika samt ponnyridning.

Välkomna att höra av er till Annika (070-6658192) vid intresse.


Historik kring Kiladalens dag.
Sedan 2018 har alla vi aktörer gått samman och bjudit in till ett firande av Kiladalens Dag. Det är ett populärt evenemang som under åren besökts av såväl lokalbor, långväga turister som hemvändare. Vi hade uppehåll av evenemanget under 2020-2021 pga covd-pandemin. Hurra – nu är det strax dags för Kiladalens dag igen! En dag då vi öppnar upp våra verksamheter och dörrar i Kiladalen. Så välkommen att vara med på just ditt sätt, stort eller smått.

Datum: lördag 26 augusti kl 10-15

Kiladalens dag arrangeras av Kiladalens intresseförening. Det kostar inget att medverka på Kiladalens dag, det enda som krävs är att ni är medlemmar i Kiladalens intresseförening, är du redan medlem behöver du inte göra något. Annars är det lättast att bli medlem genom att swisha eller betala in på vårt bankgiro. 

Medlemsavgift för 2023 är 150 kr.

Swish 123 589 00 66

Bankgiro 715-3679 

Vill du anmäla ditt/ert medverkande eller har du några funderingar så maila tillbaka här på upplevkiladalen@gmail.com eller ring till Marie Hansson 070-657 58 33 eller Carina Wedin 070-633 21 81, Kiladalens intresseförening.Obs! Sista dagen för att anmäla ditt medverkande är söndag 13 augusti.

Hoppas att just du vill vara med och visa upp din del av Kiladalen!

Vänliga hälsningar Marie